Box in de bibliotheek voor de oude telefoons en cartridges
Box in de bibliotheek voor de oude telefoons en cartridges Foto:

Jouw oude mobiele telefoon is nog geld waard

Algemeen Oproep

Son en Breugel - Theaterkoor Sincère kun je met het inleveren van je oude mobiele telefoon nog heel blij maken. Afgeschreven of kapotte mobiele telefoons komen nog vaak bij het chemisch afval of in de vuilcontainer terecht. In plaats van te recyclen, worden grondstoffen nuttig hergebruikt en draag je een steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Een deel van de financiële opbrengsten van die grondstoffen komt dan ten goede aan de vereniging.

Help jij met inzamelen? In het dorp zijn twee inzameldozen geplaatst: bij boekhandel De Traverse en bij de Bibliotheek in het Vestzaktheater. Het is ook mogelijk om hier je lege printercartridges in te leveren, wel graag in een plastic zak in verband met lekken van inkt.

Met deze actie en ook nog via andere leuke acties zamelt Theaterkoor Sincère geld in voor hun nieuwe theaterproject. Zo werd afgelopen zomer een mooi bedrag opgehaald met de statiegeldactie bij de Jumbo in Son en Breugel.

Dus heb je thuis nog oude mobiele telefoons liggen of wil je je inktcartridges milieu verantwoord weg gooien, lever ze dan in bij één van de inzamellocaties. Ben of ken jij een bedrijf die Theaterkoor Sincère kan helpen met het inzamelen van afgeschreven mobiele telefoons en/of inktcartridges stuur een bericht naar: info@theaterkoorsincere.nl.

Voor meer informatie over Theaterkoor Sincère: www.theaterkoorsincère.nl