Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c4c2af
Foto: ©Mariëlle van Hamont Photography
Advertorial Algemeen / Son & Breugel

VIP-dag voor stichting Kinderen Kankervrij

Son en Breugel - Er bestaan veel soorten kanker, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Een fout in de celdeling. De meest voorkomende kanker bij kinderen is bloedkanker of te wel leukemie. Het is fantastisch om te horen dat het genezingspercentage van deze soort in de afgelopen 20 jaar al gestegen is van 80% naar 91%, maar dat houdt dus wel in dat nog steeds 9% van de kinderen met kinderkanker komt te overlijden. Onderzoek is en blijft daarom noodzakelijk. Daarom komt Mariëlle van Hamont in actie voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Op 8 november houdt Mariëlle van Hamont Photography een VIP-dag in de vorm van een soort minisessie. Je kunt dan een minireportage boeken in de studio die speciaal voor deze dag bijzonder is aangekleed in twee verschillende settingen. Eén in herfsttinten en één in wintertinten. Bloemsierkunst Le Soleil uit Son en Breugel sponsort hier de aankleding voor.

Voor deze dag zijn er speciaal drie pakketten samengesteld met daarin luxe fine-art producten die jouw herinnering van deze prachtige sessie tastbaar maken. Op de dag zelf kies je welk pakket je afneemt. Prijzen zijn vanaf 249 euro, waarvan maar liefst 50 euro naar stichting KiKa gaat.

Let op er is plek voor tien minireportages en inschrijven is verplicht! De VIP-dag is geschikt voor zwangere, gezinnetjes uit één huishouden, stelletjes en kinderen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden, of scan de QR-code.

Meer berichten