Afbeelding
Foto: Ingezonden

Vrouwenvereniging Scala blijft actief

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Ondanks de corona proberen de dames van vrouwenvereniging Scala toch actief te blijven. Rekening houdend met de coronaregels, werd onlangs een uitstapje naar De Pompoenerie in Best georganiseerd.

Een twintigtal dames, creëerden tijdens de workshop diverse mooie creaties met een pompoen als uitgangsbasis. De middag werd door de gastvrouw goed verzorgd met een drankje, pompoencake, een soepje en hapjes. De dames gingen allen naar huis met een mooi opgemaakte pompoen, wat voor sommige deelnemers die op de fiets naar Best waren gereden een klein probleem gaf, maar dit werd door de dames die met de auto waren, opgelost. Er staan nog diverse activiteiten op het programma, maar deze worden pas bekend gemaakt als ze coronaproof uitgevoerd kunnen worden.

Verder nieuws van de vereniging is op bestuurlijk vlak, mede door het aftreden van Marianne van der Putte, werden de bestuursfuncties verdeeld. De nieuwe bestuursleden, Marianne van Vugt en Norie Molengraaf, gaan zich bezighouden met het uitvoeren van de activiteiten, die door de commissie worden bedacht. En de twee aftredende dames Jacqueline Canters (waarnemend voorzitter en secretaris) en Guusje Jonkers ( penningmeester) werden herkozen, tijdens een stemming onder de leden. Het bestuur, wordt gecompleteerd door Ria Elshof en bestaat nu uit vijf leden, die zich vol gaan inzetten voor een leuke vrouwenvereniging.

Afbeelding
Algemeen 15 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 16 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 19 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella