De genodigden luisterden aandachtig naar gastspreker Bob Hutten
De genodigden luisterden aandachtig naar gastspreker Bob Hutten Foto: ©Dinkelberg & Kuipers

James Bond gespot aan de Noordkade

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - De exclusieve première van de nieuwste Bondfilm ‘No Time to Die’ vond donderdag 7 oktober plaats. De plaats delict was de bioscoop aan de Noordkade in Veghel. Genodigden van Dinkelberg & Kuipers uit zowel Meierijstad als Son en Breugel konden genieten van deze spannende actiefilm. Actie en verbinding zijn direct ook de pijlers waarop het kantoor van Dinkelberg & Kuipers is gegroeid. Dit van origine Son en Breugelse accountantsbureau trakteerde zijn klanten en relaties op een spannende en inspirerende avond, met als uitsmijter acteur Daniel Craig in zijn laatste rol als 007. 

Redacteur: Ivo van Hoek

De betreffende locatie was niet toevallig gekozen, nu de groei van dit kantoor zich nadrukkelijk ontwikkelt in de richting van Meierijstad: zowel een nieuw kantoor in de Poort van Veghel alsmede een uitbreiding van activiteiten op het vlak van bedrijfsadvisering.

Ondersteuning
Na 20 jaar succesvol ondernemen vanuit de accountancy wordt steeds meer de focus gelegd op de toekomst van de aangesloten klanten. Dit houdt in adviseren van midden- en kleinbedrijf op het vlak van financieel, fiscaal, en bedrijfskundig, en de zorg voor personeel; de klassieke rol van een accountant was meer gericht op het verleden dan het heden. Nadrukkelijk wil Dinkelberg & Kuipers naast de accountancy zijn klanten ondersteunen over de volle breedte van hun bedrijfsvoering.

Groei
Via originele activiteiten behoudt dit kantoor haar teamspirit en regelmatig ontstaat er een spontane borrel of teamuitje. Daarmee is direct verklaard waarom de relaties mochten proeven van deze leerzame netwerkavond, inclusief de Britse geheimagent. Na een warm welkom met een hapje en drankje werden de gasten in de servicebioscoop van harte welkom geheten namens het management. Daarbij werd stilgestaan bij de groei van het bedrijf met de opening van een nieuw kantoor in Veghel.

MAX
Dit kantoor onderscheidt zich op meerdere ‘takken van sport’, maar één in het bijzonder: de meest opvallende en nieuwste activiteit betreft het onafhankelijke onderdeel MAX Adviseurs; hun credo is: ‘Werken áán je onderneming, niet alleen ín je onderneming’. De ondersteuning gedurende iedere fase van de levenscyclus van een (startup)bedrijf is waar MAX voor staat. Het team met ervaren specialisten bezit theoretische kennis over bedrijfsstrategie en bedrijfsprocessen; daarnaast geven ze praktische, goed onderbouwde adviezen voor de kortere termijn.

Gastspreker
Aansluitend was het de beurt aan gastspreker Bob Hutten, rasondernemer en oud-directeur van cateraar Hutten in Veghel. Nog steeds is Bob als adviseur verbonden aan dit florerende food & hospitality-bedrijf. Zijn bijzondere visie op mens en organisatie zorgde ervoor dat iedereen op het puntje van zijn bioscoopstoel zat. “Vooral de laatste tien jaar ben ik geïnspireerd geraakt door hetgeen mensen daadwerkelijk belangrijk vinden in hun leven. Al snel zou je materiële zaken als geld, en status of macht verwachten. Toch is dat in de diepste kern nooit het antwoord dat mensen geven als ze op hun sterfbed liggen. Een dikke Aston Martin, een groot huis of boot, eigenlijk zijn dat nooit iemands drijfveren”, aldus de oud-eigenaar van dit familiebedrijf.

Samenwerkers
Met die wijsheid is Bob binnen de organisatie gaan kijken hoe je het maximale rendement kunt halen uit zowel het bedrijf als uit het goud van ieder bedrijf: ‘de samenwerker’. Bij Hutten wordt nooit gesproken over medewerkers, maar bewust worden ze samenwerkers genoemd. “Door de mens weer voorop te stellen en te laten werken vanuit zijn of haar intrinsiek geluk en passie is er zonder twijfel sprake van meer succes op de werkvloer, maar ook privé. Dit start al heel klein met een eerste begroeting in de ochtend als ‘leuk dat je er bent’, muziek op de achtergrond, of zelfs met paraplu’s bij iedere parkeerplaats”, besluit de inspirerende ondernemer.

Stijlvolle afsluiting
Na dit vlammende betoog van Bob was het slotakkoord voor James Bond om de avond stijlvol af te sluiten. Zonder de film op voorhand te verklappen kunnen we wel zeggen dat de huidige hoofdrolspeler op spectaculaire wijze afscheid neemt van zijn personage: there is no time to die.

Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 14 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 17 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella