Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Foto’s

Alsnog feestelijke opening Edell Fine Jewelry

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Toen de coronamaatregelen het toelieten werd er een datum gekozen door Peggy Habraken en Kerstin Lodder van Edell Fine Jewelry voor de officiële opening; een opening die afgelopen vrijdag plaatsvond, een dag voordat de maatregelen weer zouden worden aangescherpt.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Maar ook zonder de aangescherpte maatregelen was toegang alleen mogelijk met een coronapaspoort en dus een geldige QR-code. Na deze check was er voor de gasten direct een glaasje bubbels, en kon er geproost worden op de officiële opening van Edell Fine Jewelry.

In de stijlvolle verkoopruimte konden de gasten de unieke creaties van Peggy en Kerstin bewonderen. In de vitrines lagen verschillende sieraden waarbij het edelmetaal vaak prachtig werd gecombineerd met edelstenen zoals toermalijn en diamant, en parels. In het aangrenzende atelier kreeg iedereen uitleg hoe de creaties werden gemaakt. Peggy en Kerstin ontwerpen en maken mooie draagbare sieraden van edelmetaal. Door de combinatie van materiaal, vakkennis en creativiteit leidt dit tot een sieraad waarin de klant zijn wensen volledig terugziet, zo werd de gasten al snel duidelijk. Daarnaast voeren de dames vakkundig reparaties uit aan sieraden. In het atelier gebruiken zij de modernste technieken zoals een 3D-printer en een laserapparaat. 

Zelfs met de nu aangescherpte coronamaatregelen is een bezoek aan Edell Fine Jewelry mogelijk, zodat u zelf ook de ongelooflijk mooie creaties kunt bewonderen. Maar ook voor uw reparatie of het bespreken van de mogelijkheden voor een sieraad naar eigen ontwerp loopt u gewoon even binnen bij Edell Fine Jewelry aan de Nieuwstraat 1a in Son en Breugel, want een sieraad van Edell Fine Jewelry is persoonlijk, uniek en heel betaalbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 17 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 20 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella