De Gerwense Dorpsmuzikanten
De Gerwense Dorpsmuzikanten Foto: Back

Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk

Algemeen Muziek

De komende weken valt er weer van alles te beleven op de kiosk op het Kerkplein in Son en Breugel. Als de weergoden willen meewerken treden op donderdag 30 juni, van 19.30 tot 21.00 uur, De MG Band uit Valkenswaard op en donderdag 7 juli van 19.00 – 21.00 uur De Gerwense Dorpsmuzikanten.

De MG Band was vroeger een kapel onder de naam de Malpiegalm. Sinds 2014 is de kapel gemoderniseerd met een combo erbij en zang. De groep speelt onder andere op markten en evenementen en kermissen. De band staat onder leiding van Inge Stammen. 

Orkest ‘De Gerwense Dorpsmuzikanten’ presenteert op donderdagavond 7 juli een gezellig muziekprogramma op de kiosk. Het gezelschap bestaat uit een ongeveer een 18-tal muzikanten, afkomstig uit Nuenen/Gerwen en aangrenzende gemeenten. Dit orkest speelt herkenbare muziek en wordt veel gevraagd voor optredens bij onder andere evenementen en zorginstellingen en staat onder leiding van dirigent Max Kruijzen. Het repertoire is een goede mix van Beat, Polka’s, walsen, Evergreens maar ook mooie nostalgische melodieën zullen niet ontbreken om met plezier naar te komen luisteren.

MG Band