Afbeelding
Foto: Radio S&B

De laatste ‘Oh, zit dat zo’-show op woensdag zit weer boordevol

Algemeen

De laatste ‘Oh, zit dat zo’-show op woensdag, maar weer boordevol interessante mensen en meningen
In de show ontvangen Jan Achttienribbe, Lucy van de Wier en Han Muller de volgende gasten: Kees Vortman, kersverse wethouder van Aalst-Waalre, Michiel Emmerij over bodemschatten en opgravingen, Miriam de Groot over de Oekraïense vluchtelingen in ons dorp, Rob Dijkstra over de ballonhal op het hockeyveld en CDA’er Giel van Beers over de stikstofproblematiek.

Dus een vol programma, maar ook nu laten wij ons graag verrassen door de actualiteit van het moment!

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wil geven? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren of terugluisteren?
Dat kan natuurlijk via 107.5 FM, kabel-tv van Ziggo (kanaal 36) of KPN (kanaal 1109), of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop).

Radio S&B… Uw lokale radiozender.  De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!