Afbeelding

De eerste ‘Oh, zit dat zo’-show na de vakantie

Algemeen

In de show ontvangen Lucy van de Wier en Han Muller de volgende gasten: Michael Daniels over de activiteiten rondom 17 september, Carlo van de Braak over taekwondo en zijn 7e dan, Frank Zwijnenberg natuurlijk over het komende Tower Festival, de nieuwe raadsgriffier Moniek Weerts, en Thoman Vergouwen, lid van de begeleidingsband bij het komende ABB Tribute-concert, en… misschien hebben wij Agnetha en Anni-Frid ook nog even in de uitzending.

Weer een vol programma, maar ook nu laten wij ons graag verrassen door de actualiteit van het moment!

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wil geven ? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Mee presenteren?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren en/of terugluisteren?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.  De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!