Afbeelding

Deze ‘Oh, zit dat zo’-show geeft antwoord op veel vragen

Algemeen

Son en Breugel - In de show ontvangen Jan Achttienribbe en Han Muller de volgende gasten: Ellen van Wijk (IVN) over de ‘natuurouders’. Arndt Ruremond, fantasy-boekschrijver uit ons dorp, Leo Bisschops, voorzitter KBO Z.O.-Brabant, geeft zijn visie op het Nationaal Zorgakkoord, en ook huisarts Christiaan de Groot heeft daar een mening over. Met de kersverse wethouder Jelle de Jong praten wij over het project Breugel Bruist en natuurlijk de bouwplannen op Houtens. Met toneelgroep ‘Maan’ blikken we vooruit naar de lotgevallen van Roodkapje in hun nieuwe voorstelling.

Een vol programma, maar ook nu laten wij ons graag verrassen door de actualiteit van het moment!

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wil geven? 
Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Zelf ons programma mee presenteren?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren en/of terugluisteren?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!