De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

‘Oh, zit dat zo’-show geeft weer antwoord op vragen!

Algemeen

Son en Breugel - In de show spreken Jan Achttienribbe en Han Muller met o.a. de volgende gasten: Luc Ross (voorzitter OVSB) over de ondernemers in Son en Breugel en de problemen die zij in het huidig tijdsgewricht hebben, Flip Verhagen (D’66) over o.a. armoedebeleid en inrichting Raadhuisplein en Oud Meer, Linda Anker vertelt over Voedselbos ‘Sonse Weelde’, met Ali Alzubaidi blikken we terug op de bijeenkomst met jongeren en lokale politici, en Henk Altena van G4S op Ekkersrijt vertelt over nut en noodzaak van de bhv’er en de Dag van BHV.

Een programma waarbij wij ons ook nu graag laten verrassen door de actualiteit van het moment! Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wil geven? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Zelf ons programma mee presenteren?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren en/of terugluisteren?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop). Terugluisteren kan via onze website onder ‘Programma’s’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.  De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!