Afbeelding
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel

Wederom is de ‘Oh, zit dat zo’-show de moeite waard!

Algemeen

Son en Breugel - In de show spreken Lucy van de Wier en Han Muller met o.a. de volgende gasten: Anneliek van der Heijden over leiderschap, traumaverwerking, brieven en gedichten. Sjoerd Post (Key4Music) komt vertellen over de muziek- en voorleesmiddagen rondom Sinterklaas. Mario Smulders maakt ons deelgenoot van zijn reizen naar Azië namens Djoser. Maurice Peters wordt enthousiast als hij de vele plannen ontvouwt rondom het Dommelhuis en het Vestzaktheater. Met erelid Freddie Louwers kijken we terug op 25 jaar inzet en betrokkenheid bij PHEV. We blikken vooruit naar de informatieavond voor de inwoners van ’t Harde Ven over de toekomst van huisvuil ophalen in die wijk.

Een vol programma, maar wij laten ons ook nu graag verrassen door de actualiteit van het moment!

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wilt geven? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te reageren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop).

Radio S&B… Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!