De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Deze ‘Oh, zit dat zo’-show is opnieuw de moeite waard!

Algemeen

Son en Breugel - In de show spreken Jan Achttienribbe en Han Muller met o.a. de volgende gasten: John Frenken (beoogd lijsttrekker BBB) over wat hij en de partij voor elkaar kunnen betekenen. Helga Helders (VoorU!) praat over de inrichting van het Raadhuisplein en de toekomst van het Vestzak-gebouw. Yolanda Bloemen licht haar samenwerking met Lein toe, klimaatburgemeester Danielle van de Ven en de challenge in de Nationale Klimaatweek. Met Aleyna, Marnix en Ali praten we na over de eerste bijeenkomst van jongeren en politici.

Een vol programma, maar wij laten ons ook nu graag verrassen door de actualiteit van het moment!

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wilt geven? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren en/of terugluisteren?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop). Terugluisteren kan via onze website onder ‘Programma’s’.

Radio S&B… Uw lokale radiozender.  De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!