De te waterlating van de gele eendjes in 2018 (archieffoto)
De te waterlating van de gele eendjes in 2018 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

‘Eendige’ loten, kans op leuke prijzen!‘

Algemeen

Son en Breugel - Wilt u nog een lotje voor de ‘spetterende en eenderverende’ Lucky Duck Race 2023? Haast u dan!

Hoe zat het ook alweer?
De Lions Club Son en Breugel organiseert voor de 6e maal de Lucky Duck Race, een leuk evenement voor jong en oud. Het is fantastisch om te zien hoe op Koningsdag 27 april om 14.00 uur de 4000 kleine, genummerde badeendjes te water worden gelaten op de Dommel en zich gaan beijveren om de eerste plek. Het slimste eendje, dat als eerste de fuik doorgaat, verdient 300 euro; de daarop volgende 40 eendjes verdienen ook aardige prijsjes.

Gastredacteur: Henk Achten

Momenteel worden er 4000 loten aan de man/vrouw gebracht door een twaalftal verenigingen uit ons dorp.Zij spekken daarmee hun clubkas, want de helft van de 3 euro per lot gaat naar hen toe.

Die verenigingen zijn: Sun in Ghana, harmonie PHEV, buurtvereniging Gehurterbij, buurtvereniging Orionlaan, Bijna Thuis Huis Madelief, De Zonnebloem afd. Son, stichting MeeDoen, ‘t HOI-huis, loopgroep De Springbokken, badmintonclub Scarabee, stichting Met Je Hart, zangvereniging Een van Zin.

De resterende netto-opbrengst gaat naar 4 goede doelen: Bijna Thuis Huis Madelief, Sun in Ghana, Voedselbank B.O.S., stichting Met Je Hart. Wat let u dus om verenigingen en goede doelen te steunen en tevens kans te maken op een leuke prijs. Nog geen lotje in uw bezit? Ga dan naar de genoemde, verkopende verenigingen; zie ook www.luckyduckrace.nl.

Verder kunt u ook heel gemakkelijk en snel een lotje scoren bij boekhandel De Traverse en bloemstylist Duncan.

Laat die kans niet voorbijgaan! Uiteindelijk is meedoen belangrijker dan winnen; mogelijk wint uw genummerd eendje toch zomaar ineens de hoofdprijs. Gewoon kopen dus! Voor10 of meer loten kunt u ook een mailtje sturen naar info@luckyduckrace.nl; dan worden ze thuisbezorgd.