Het complete theaterkoor Sincère, met geheel rechts Daniëlle Webber.
Het complete theaterkoor Sincère, met geheel rechts Daniëlle Webber. Foto: Sincère

Theaterkoor Sincère eindelijk weer in het theater: nu met Passion Son en Breugel!

Cultuur

Son en Breugel - Nu de voorstellingen van Passion Son en Breugel zijn uitverkocht, op de onlangs toegevoegde try-outvoorstelling op donderdag 30 maart na, komt eindelijk de droom van theaterkoor Sincère uit: weer op de planken staan met een eigen productie in het Vestzaktheater, hun huistheater. Van tevoren hadden ze niet kunnen bedenken dat het uiteindelijk ook nog eens in het Dommelhuis zou zijn, waar Sincère 54 jaar geleden werd geboren. Het koor is er klaar voor: 4 voorstellingen over het lijden van Jezus in de aanloop naar Pasen; een wereldberoemd verhaal in een eigentijds jasje met eigentijdse nummers.

Productieleider Daniëlle Webber heeft het er maar druk mee. De hele organisatie moet gestroomlijnd lopen en vele overlegmomenten met de diverse commissies, dirigent, regisseur, locatie, combo en de mannen van licht en geluid, vinden plaats. Vele vrijwilligers staan het koor bij met hand- en spandiensten. Zelfs het ontwerp van de poster en flyers is door eigen koorleden gerealiseerd. Heel fijn als het dan komende week tot de uiteindelijke realisatie en het slotakkoord komt, of zoals Daniëlle het zegt: “Alle losse puzzelstukjes vormen nu een prachtige, complete puzzel.” Het wordt weer een hoogtepunt in de Sincère-canon.

Er komen zeer diverse muziekstijlen aan bod, dus voor elk wat wils! De voorstelling heeft geen pauze, zodat je van begin tot eind in het verhaal wordt getrokken. Voor de try-out op 30 maart zijn nog volop kaarten te bestellen via de website www.vestzaktheaterson.nl, dus grijp je kans om bij dit mooie, culturele evenement te zijn.

Enkele weken daarna geeft het koor geïnteresseerden de gelegenheid een meezingrepetitie mee te maken, om te kijken of jij wellicht voortaan met ons mee komt zingen als nieuw lid. Op donderdag 11 mei ben je daarvoor van 20.00 tot 22.30 uur van harte welkom in de zalen van De Zwaan, Markt 9 in Son, om te proeven of Sincère iets voor jou is. Meld je hiervoor aan via info@theaterkoorsincere.nl..