Afbeelding
Foto: ingezonden

Voorstelling gemist in Son en Breugel?

Cultuur

Sijbers en Zo speelt op 10 maart in ontmoetingscentrum ‘de Beckart’ in Nijnsel. De pers naar aanleiding van de voorstellingen in Son: ..een voorstelling van groot formaat in een kleine zaal, maar met een grote waardering van het aanwezige publiek dat het optreden beloonde met een staande ovatie.

Hij is als lokale tonprater begonnen en inmiddels uitgegroeid tot volwassen cabaretier, dus er staat een prachtig uitgebalanceerde en volwassen voorstelling klaar waarvan het publiek kan genieten. Zowel de liedjes als de teksten doen sterk denken aan die goeie oude tijd, met een vakmanschap en timing die actueler is dan ooit. De vergelijking met de absolute meester Toon Hermans is eenvoudig te trekken en doet de oogjes van Harrie stiekem fonkelen.

Harrie: “Het is natuurlijk leuk om te horen, maar in vergelijking met deze grootheid moet ik natuurlijk bescheiden en realistisch blijven. Toon is en blijft hét grote voorbeeld. Vooral de humor zien in kleine dingen, herinneringen of fantasieën, is wat ik ook graag deel met mijn publiek.” 

Benjo: “Onze groep onderscheidt zich door de humor en de afwisseling. Het ontbreken van verbaal geweld, grove of kwetsende humor, geeft de voorstelling glans. De creativiteit staat op een hoog peil, de ondersteuning met beelden, de liedjes en de teksten roepen een intieme sfeer op. 

Er valt veel te lachen. Zo zorgen herinneringen aan vroeger tijden voor herkenbare en hilarische anekdotes en grappen. Maar ook de moderne wereld wordt op een komische wijze belicht”.

‘Ze zeggen zoveel’ door theatergezelschap Sijbers en Zo

De Beckart Nijnsel, aanvang 20:15 uur

Kaarten zijn te bestellen via www.sijbersenzo.nl