Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 1c554a
Foto:

Doe mee aan kerstpakkettenactie!

  Human Interest


Son en Breugel - Ook in Son en Breugel, Sint-Oedenrode, wonen mensen die de eindjes maar moeilijk aan elkaar kunnen knopen. Dat is lastig, zeker met (kleine) kinderen. December is een maand waarin vaak geschenken worden uitgewisseld maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Om deze mensen toch niet in de kou te laten staan organiseren de gezamenlijke kerken evenals vorig jaar een kerstpakkettenactie waarbij we dus die mensen blij hopen te maken met een niet verwachte en welkome kerstgave.

U wordt dus uitgenodigd om uw bijdrage te doen, dat kan in geld waar spullen voor worden gekocht, maar u kunt ook iets geven uit uw eigen kerstpakket of gewoon alledaagse levensmiddelen uit de supermarkt zoals pakken sap, koffie, thee, bonbons, koekjes, soepen, vruchten op sap, iets lekkers voor de kinderen. Wat zou u zelf graag in uw kerstpakket willen vinden….? Let u daarbij wel even op de houdbaarheidsdatum?

Son en Breugel:
U kunt elke werkdag terecht tussen 09.30 uur en 12.00 uur bij het parochiecentrum van de Petrus Banden kerk, Kerkplein 7 in Son, eveneens op zaterdag 22 december van 09.30 uur tot 12.00 uur. Vrijwilligers van de kerk zorgen ervoor dat alles netjes wordt gesorteerd en verdeeld en uiteindelijk bezorgd op plaatsen waar behoefte is aan dit soort gaven.
Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Eerschot en Olland:
In de Mariakapellen van de kerken tijdens de openingstijden van de kerken. Verder bij het parochiecentrum De Goede Herder aan het Mgr. Bekkersplein in Eerschot, elke werkdag van 09.30 uur tot 12.00 uur. Vrijwilligers van de voedselbank zorgen hier voor sorteren en verspreiden.
Mogen wij op uw gulheid rekenen? Christus zei ooit: 'Wat gij ooit aan een dezer geringsten hebt gedaan, dat hebt ge aan Mij gedaan.'

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>