Afbeelding
FotoReza

Nieuwe hoofdsponsoren Handbalvereniging Apollo

Verenigingen

Na afloop van het jaarlijkse Daaf van Veenendaaltoernooi presenteerde door bestuurslid Eric de Volder (Sponsorcommissie) de nieuwe trainingsjacks voor HV Apollo. De gehele club is in prachtige blauw-oranje jacks gestoken met op de rug de namen Sportcafé ExpresZo, Italiaans restaurant Il Gusto en Verrekes lekkere Friet van Spierbalontour.nl .

Mede door hun bijdrage en de opbrengsten uit o.a. de grote clubaktie is HV Apollo er in geslaagd de spelers, trainers en begeleiders een jas te schenken waarmee ze gezien mogen worden. Na het bedanken van de sponsoren werd het sein gegeven waarbij de leden in de gelegenheid werden gesteld hun jas te bemachtigen en vol trots deze aan de aanwezige toeschouwers te tonen.

Het jaarlijkse Daaf van Veenendaaltoernooi werd zowel bij de dames als heren een succes. Sportiviteit, gezelligheid en het verenigingsgevoel stonden deze dag centraal. Dit toernooi voor aanvang van het seizoen biedt HV Apollo en andere verenigingen de uitgelezen kans om door middel van een aantal korte wedstrijden ritme op te doen voor de start van de competitie. Bij de heren werd de trofee een prooi voor Jupiter Eersel, bij de dames zorgde dames 1 van HV Apollo voor het eerste succesje in dit prille handbalseizoen, door het toernooi winnend af te sluiten. Na de uitreiking van de trainingsjassen werd het geslaagde toernooi afgesloten met een wedstrijd waarin het vaandelteam van HV Apollo Witte Ster uit Waspik in een spannend duel versloeg met 33-32.

Lijkt het je leuk om naar handbalwedstrijden te komen kijken? Kijk dan eens op de website of op de facebookpagina van HV Apollo.

Mocht u interesse hebben om HV Apollo te willen sponseren, dit kan op verschillende manieren. U kunt contact opnemen via sponsering@hv-apollo.nl