Ondernemersavond 2022
Ondernemersavond 2022 Foto: Wil Feijen

Ondernemersavond 17 juni: weer een geweldig feest

Zakelijk

Son en Breugel - Zaterdag 17 juni viert de Lionsclub Son en Breugel samen met u de jaarlijks Ondernemersavond. De succesvolle opzet van vorig jaar betekende een uitverkochte avond. Bent u er dit jaar weer bij? U bent welkom in Café-Restaurant de Zwaan voor het bekende ontmoeten en een heerlijk diner. Daarna steekt u over naar het Dommelhuis voor een spetterend concert van Harmonie Pro Honore et Virtute en de uitreiking van de felbegeerde titels Ondernemer van het jaar 2023 Son en Breugel en Ekkersrijt en de titel Starter van het jaar 2023. Terug in de Zwaan vervolgt de avond met een swingend feest waar volop gedanst kan worden. Ook heeft u dan volop de gelegenheid om uw relaties in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Kortom, de Ondernemersavond 2023 is weer een beleving om mee te maken.

Direct weten wie de Ondernemers van het jaar 2023 zijn? Netwerken met collega-ondernemers, potentiële klanten of nieuwe relaties? Een prachtig concert in het Dommelhuis bijwonen? Of zomaar genieten van een heerlijk diner en swingen op de nummers van een top DJ? Dat kan allemaal tijdens de Ondernemersavond 2023. Bestel nu uw kaarten of tafel via www.ondernemervhjaar.nl, of stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl. Het maximum aantal gasten is beperkt, dus wees er snel bij.

Bent u zelf geen ondernemer en wilt u er toch bij zijn? Ook dan bent u van harte welkom. De Ondernemersavond is er voor iedereen die er samen een geweldig Son en Breugels feest van wil maken.