Jan Boersma (CDA)
Jan Boersma (CDA) Foto: Wil Feijen

“Ik ontmoet u graag op de Ondernemersavond 2023”

Algemeen

Son en Breugel - Jan Boersma, onze wethouder economische zaken en Ekkersrijt, is zeer te spreken over het initiatief van de Lions Club om jaarlijkse een Ondernemersavond te organiseren. Dat de Lions dit jaar alweer de 20e editie organiseren, toont aan dat de Ondernemersavond nog altijd aansprekend is en er ieder jaar weer velen een mooi avond beleven.

Redacteur: Jürgen Feuerriegel

Het waarderen van onze lokale ondernemers is daarbij een belangrijk onderdeel, maar zeker niet het enige. Minstens zo belangrijk is dat de Ondernemersavond de Lions in staat stelt om met de bijeengebrachte gelden van sponsoren en toegangskaarten organisaties te ondersteunen. Zowel financieel als met inzet van “handjes”, kennis en organisatiekracht zetten de Lions zich in om de gemeenschap te versterken volgens hun motto “Lions Helpen”. Ook op de Ondernemersavond op 17 juni worden hiertoe diverse cheques uitgereikt.

Het thema is deze keer “ondernemen met de juiste toon” en er zijn al talrijke nominaties voor de titels bij de jury binnen gekomen. Wie worden de opvolgers van Bart van Gerven van Fysiotherapie van Gerven, Eric de Volder van L’uva wijnen en Henk Maas van Lumosa? We gaan het zien en beleven op zaterdag 17 juni. Ook de gemeente Son en Breugel zal met een delegatie vertegenwoordigd zijn.

Jan Boersma geeft aan “Als wethouder economische zaken en Ekkersrijt zie ik graag zo veel mogelijk Son en Breugelse bedrijven op deze avond. Verbinding maken is zo belangrijk. Samenwerken en goede onderlinge banden tussen de ondernemers en de gemeente zijn van belang voor het onderhouden van een levendig centrum van Son en Breugel. Een levendig centrum trekt bezoekers aan en daar zijn we allemaal bij gebaat.

Actieve ondernemers maken daar deel van uit. Dit geldt ook voor de ondernemers gevestigd op Ekkersrijt, het belangrijke en grootse bedrijventerrein. Het is de economische toplocatie in de regio met veel economische bedrijvigheid. Ekkersrijt is van vitaal belang voor onze gemeente, de regio en Nederland. Enorm belangrijk voor werkgelegenheid, want meer dan 12.000 gezinnen verdienen hier hun brood. Daarnaast is Ekkersrijt een trekpleister voor winkelend publiek van heinde en verre.

Of u nu wel of niet collega-bedrijven heeft genomineerd, noteer zaterdag 17 juni 2023 alvast in uw agenda en bestel direct toegangskaarten via ondernemervhjaar.nl voor u, uw medewerkers en of relaties voor een bijzondere avond. Ik ontmoet u hier graag”.