Wie volgt Michèle van Rooy als 'Ondernemer van het Jaar Son en Breugel' op?
Wie volgt Michèle van Rooy als 'Ondernemer van het Jaar Son en Breugel' op? Foto: Wil Feijen

Dommelhuis (bijna) klaar voor Ondernemersavond

Algemeen Ondernemer van het Jaar

Son en Breugel - Het was nog even spannend, maar na een week (en weekend!) vol met inrichting en verhuizingen ging het Dommelhuis op maandag 20 juni open voor het publiek. Toch wordt er ook deze week nog hard gewerkt aan de details om zaterdag 25 juni het eerste grote evenement te houden. Dan organiseert de Lionsclub Son en Breugel de Ondernemersavond die deels in het Dommelhuis zal plaatsvinden.

Na een ontvangst in café-restaurant De Zwaan vanaf 17.45 uur, met ruimte voor ontmoeting en een heerlijk diner, steken de gasten tijdens de avond het Kerkplein over naar het Dommelhuis. In de theaterzaal ‘Het Vestzaktheater’ kan iedereen dan genieten van een spetterend optreden van harmonie Pro Honore et Virtute. Ook maken de Lions dan enkele goede doelen blij met de opbrengst en reikt de jury tenslotte de felbegeerde titels van Starter en Ondernemers van het Jaar 2022 uit. In De Zwaan is er daarna volop de gelegenheid om met elkaar en de nieuwe titelhouders feest te vieren in ‘Saturday Night Fever’-stijl met een geweldige dj en een schitterende aankleding.

“Toen de datum van oplevering steeds verder opschoof, hebben we echt wel even onze bedenkingen gehad. We zijn dankbaar dat iedereen er zo hard aan getrokken heeft. Vooral ook dank aan de vele vrijwilligers die zich ingezet hebben voor dit mooie resultaat voor ons dorp”, aldus Hans Waals, president van de Lionsclub Son en Breugel. “Als club vinden we het belangrijk om te verbinden in onze gemeenschap. En wat is er dan mooier dan dat we ook direct terecht kunnen in ons nieuwe Dommelhuis. Hierdoor is het programma van de Ondernemersavond weer anders dan velen gewend zijn. Andere omstandigheden bieden zo ook weer kansen. De vele vaste gasten die we jaarlijks ontvangen weten dat ook. Elk jaar passen we de avond aan op basis van de input van onze gasten. Zo blijft de avond verrassend en toch herkenbaar. Dat trekt ook nieuwe gasten, zeker ook jongere ondernemers, naar de avond”, aldus Hans.

Zie de programmering op de flyer van de Ondernemersavond op zaterdag 25 juni. Ook zelf erbij zijn? Voor info en bestellen van toegangskaarten: scan de QR-code op de flyer, of klik hier

Afbeelding