Archieffoto Hemelvaartstoernooi HTC
Archieffoto Hemelvaartstoernooi HTC Foto: Ingezonden

Hemelvaartstoernooi: Kom en vier de sportieve gezelligheid bij HTC Son!

Sport Sport

Son en Breugel - Vier Hemelvaart op een sportieve en gezellige manier met ons tijdens het Hemelvaartstoernooi op donderdag 9 mei bij onze hockeyclub HTC Son!

Of je een hockeyliefhebber bent of gewoon zin hebt in een leuke dag vol sportiviteit en plezier, iedereen is welkom om deel te nemen, ongeacht je ervaring. Van doelpuntenmakers tot beginners, samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken.

Op 9 mei bruisen onze hockeyvelden van energie en enthousiasme, terwijl teams van alle niveaus strijden om de overwinning en vooral om plezier te hebben. Dus trommel je vrienden op, nodig je familie uit en sluit je aan bij ons voor een dag vol spannende wedstrijden, lachende gezichten en misschien zelfs wat verrassende acties.


Poster 6 x 6 HTC- Ingezonden

Het Hemelvaartstoernooi begint om 11.30 uur en belooft een geweldige gelegenheid te zijn om je hockeyvaardigheden te laten zien en vooral te genieten van de gezelligheid van onze club.
Teams bestaan uit 6 tot 9 spelers, dus stel snel je dreamteam samen en schrijf je in via www.htc-son.nl om mee te doen aan dit event.

Dus zet de datum alvast in je agenda, pak je hockeystick en kom langs voor een dag vol sport, vriendschap en heel veel plezier! We zien je graag op 9 mei op onze hockeyclub. Tot dan.