Afbeelding

Jaarmarkt Son en Breugel op 4 september

Toerisme

Ook dit jaar wordt in het centrum van Son en Breugel de inmiddels tot een traditie uitgegroeide Jaarmarkt georganiseerd. Het team van vrijwilligers dat zich steeds inzet om dit evenement te kunnen realiseren is al druk bezig met de voorbereidingen en er zijn al weer veel inschrijvingen van deelnemers ontvangen. Naast veel winkeliers uit het centrum van Son zijn ook weer veel marktkooplieden uit de regio en ook van daarbuiten van de partij.


Steeds op de eerste zondag van september, dit jaar dus op 4 september, tussen 12.00 uur en 17.30 uur bruist het centrum van Son van de activiteiten en zijn de straten en pleinen gevuld met meer dan 200 marktkramen. Tijdens het bezoek aan de markt kunnen kinderen zich vermaken met de diverse speciaal voor hen uitgenodigde attracties en kan iedereen voor een natje en een droogje terecht bij de plaatselijke horeca-ondernemers of de stands op de Jaarmarkt.
Over de markt verspreid staan ook veel verenigingen uit Son en Breugel die zich op diverse manieren presenteren. De organisatie van de Jaarmarkt draagt lokale verenigingen een warm hart toe en deze kunnen dan ook een kraam huren tegen kostprijs.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via het contactformulier op de website of direct het inschrijfformulier invullen.
Verenigingen betalen bij inschrijving Eur 40,- en krijgen, wanneer aan de voorwaarden is voldaan, na afloop van de markt Eur 22,50 terugbetaald.

Voor bezoekers is de markt gratis toegankelijk. Alhoewel er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is in en om het dorp is het natuurlijk altijd druk en soms lastig een plaatsje te vinden. Kom dan ook, als het kan, met de fiets. Ook op die manier is het centrum van Son gemakkelijk bereikbaar.

Nadat de vorig jaar via Facebook gevoerde actie om aandacht voor de Jaarmarkt te vragen een groot succes was is de organisatiecommissie op zoek gegaan naar een mooie actie voor dit jaar.
In overleg met RiddleRoom (website www.RiddleRoom.nl ), de recent op Museumpark Bevrijdende Vleugels geopende escaperoom, komt er in ieder geval een actie waarbij gratis escapes ter waarde van elk EUR 99,-- te winnen zijn. Houdt dus DeMooiSonenBreugelKrant over de Jaarmarkt in de gaten!

Wanneer u nog vragen heeft over de Jaarmarkt of wanneer u zelf wilt deelnemen dan kunt u voor meer informatie en inschrijving terecht op de website: www.jaarmarktsonenbreugel.nl