Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Automaatje Son en Breugel viert eenjarig jubileum

Algemeen

Son en Breugel - SonenBreugelVerbindt, de initiatiefnemer van ANWB AutoMaatje Son en Breugel, nodigt al zijn klanten uit om dinsdag 6 november van 13.30u – 15.30u in het Vestzaktheater deze mijlpaal te vieren.

Bent u klant bij AutoMaatje en vindt u het leuk om dit bijzondere feit met SonenBreugelVerbindt, chauffeurs, coördinatoren en andere betrokkenen te vieren, meldt u dan aan via 0499- 209 609.
U wordt die dag, zoals altijd, opgehaald en thuisgebracht door een van onze chauffeurs.
Wij hopen op een grote opkomst! U komt toch ook? Nieuwe chauffeurs en klanten zijn ook van harte welkom.

Op zo'n groot succes had SonenBreugelVerbindt een jaar geleden niet gerekend.
SonenBreugelVerbindt heeft dit project opgepakt met het idee dat er misschien onder de minder mobiele mensen in Son en Breugel behoefte zou zijn aan vervoer. En wat blijkt: er is een heel grote behoefte aan vervoer! Voor kleine ritjes, zoals naar de kapper, maar ook voor ritten verder weg, zoals vriendenbezoek in Helmond of het ziekenhuis in Veldhoven. Al deze ritten vinden plaats tegen een kleine vergoeding van 30ct per km.
In 1 jaar tijd zijn er door de 53 vrijwillige chauffeurs ruim 1600 ritten gereden! Dit betekent dat er wekelijks zo'n 30 ritten belangeloos worden gereden!

AutoMaatje betekent heel veel voor mensen: Het is sociaal, er vindt een stukje eenzaamheidsbestrijding plaats, maar ook een stukje ontlasten van de mantelzorger.
Denkt u bij het lezen van dit stukje: vrijwillig chauffeur bij AutoMaatje, dat zou ik ook wel willen doen! Fijn! U kunt u aanmelden via 0499- 209 609 of automaatje@sonenbreugelverbindt.nl