Dorpsgenoten worden door AutoMaatje naar de priklocaties gebracht
Dorpsgenoten worden door AutoMaatje naar de priklocaties gebracht Foto: SonenBreugelVerbindt

AutoMaatje van SonenBreugelVerbindt rijdt vaccinatie-ritten

Algemeen Senioren

Son en Breugel - De vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje hebben de eerste vaccinatie-ritten voor 90+-ers uit Son en Breugel gereden. Evelyn Kreukniet, hoofdcoördinator AutoMaatje Son en Breugel, is erg blij dat het RIVM AutoMaatje noemt als mogelijkheid van vervoer: “Toch bijzonder om zo ons steentje bij te mogen dragen aan een corona-vrije wereld.”

De priklocaties zijn in Veghel en Eindhoven en is voor ouderen moeilijk te bereiken. Door AutoMaatje in te schakelen, komen zij er veilig en zij worden begeleid. “De chauffeurs halen met hun eigen auto de deelnemers ruim op tijd op en wachten totdat zij weer klaar zijn. Dat is voor de deelnemers een hele geruststelling”, aldus Evelyn. Uiteraard wil ze nog benadrukken dat de coronaregels nageleefd worden.

U kunt een AutoMaatje-rit aanvragen via 0499-209609. U krijgt dan een van de dames van Berkenstaete aan de lijn en zij zullen uw rit noteren. Zodra er een chauffeur is gevonden, wordt u teruggebeld door één van de coördinatoren van AutoMaatje.

Evelyn verwelkomt je graag als nieuwe chauffeur. Het is geschikt voor jong en oud, omdat je niet vastzit aan vaste dagen of tijden. Alles is zelf in te plannen via een app. Mocht je interesse hebben? Neem contact op met 0499-209609 of via automaatje@sonenbreugelverbindt.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding