Het PSV Synchroteam
Het PSV Synchroteam Foto: Ingezonden

Proeflessen synchroonzwemmen

Algemeen

Son en Breugel/Eindhoven - De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen; misschien is het wel tijd voor een nieuwe sport… De nationale sportweek is het moment om iets nieuws te proberen!

Houd jij van zwemmen, turnen en dansen? Dan is synchroonzwemmen misschien wel iets voor jou! Dat is namelijk de ideale combinatie van deze sporten. In februari start een nieuwe reeks van 3 kennismakingslessen. Tijdens de lessen van het PSV Synchro Team leer je de eerste beginselen van deze sport, en natuurlijk gaan we ook een stukje zwemmen op muziek. De laatste les staat in het teken van een feestelijke demonstratie van het geleerde dansje in een echt showbadpak, gelukkig weer met publiek! Na afloop kan je met je behaalde Zeesterrendiploma instromen bij een van de beginnersgroepen.

Het PSV Synchro Team uit Eindhoven is een gezellige vereniging met ruim 60 leden uit de hele regio. Beginnende zwemsters starten in de aanloopcategorie; ze trainen 1 of 2 keer per week in het Ottenbad en in de Tongelreep.

De kennismakingslessen zijn op de zaterdagen 23 en 30 september en 7 oktober van 9.00 tot 10.00 uur in het Ir. Ottenbad in Eindhoven. De lessen zijn voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar met minimaal een B-diploma. De kosten bedragen slechts 5 euro voor de 3 lessen. Opgeven kan via aanmelden@synchroteameindhoven.nl

Het PSV Synchroteam