MeeDoen Meidenavond
MeeDoen Meidenavond Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

MeeDoen meidenavond; een avond vol glitter en glamour

Algemeen

Son en Breugel - Vrijdagavond 19 april werd jc Oase door stichting MeeDoen omgetoverd tot een beautysalon vol glitter en glamour. Het was alweer even geleden dat ze een meidenavond vol beauty-activiteiten hadden georganiseerd. Bij deze activiteit gaan ze altijd op zoek naar vrijwilligers uit het vak, die deze avond de jongeren echt verwennen. Dit laatste is zeker geslaagd; de meiden hebben genoten!

Na de ontvangst werd de groep in drieën verdeeld. De groepjes draaiden na ongeveer 20-25 minuten door van de kapsalon naar de nagelsalon en weer door naar de beautysalon voor een mooi make-upje. Ze hebben verschillende materialen gedoneerd gekregen, zoals een nagelvijl, lippenstiftjes en oogschaduw. Ook konden de meiden een heerlijke mini-parfum mee naar huis nemen. De meiden hebben verstand van beauty, dus wisten ze allemaal goed voor welke look ze wilden gaan. Alle glitter en glamour moest natuurlijk vastgelegd worden aan het einde van de avond. Ze hebben daarom de avond afgesloten met een cocktail en het maken van foto’s. Iedereen krijgt deze foto’s thuis.

Stichting Meedoen bedankt specifiek de extra vrijwilligers die deze beauty-avond mede mogelijk hebben gemaakt. De dames zagen er door jullie allemaal even stralend uit!

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het reguliere aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met hen meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B; mail: info@meedoensenb.nl of  www.meedoensenb.nl.