MeeDoen crea-activiteit Paasring maken
MeeDoen crea-activiteit Paasring maken Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

Creativiteit tijdens de MeeDoen-workshop paasring maken

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 20 maart was het weer tijd voor een leuke MeeDoen-crea-activiteit; die zijn altijd erg gewild bij de jongeren. Na het versturen van de uitnodiging stroomden de aanmeldingen binnen en hebben er weer veel jongeren meegedaan. De activiteit vond plaats in jc Oase; dit is een fijne, rustige plek voor stichting MeeDoen om activiteiten te organiseren. 

Deze keer was er gekozen voor het thema Pasen. De vrijwilligers waren al op tijd aanwezig om alle spullen klaar te zetten, zodat ze om 19.00 uur meteen konden beginnen. De jongeren kregen allemaal een ring en allerlei mooie versieringen die passen bij het thema Pasen; ook zijn er verse bloembolletjes gebruikt. Na een korte uitleg gingen ze aan de slag met het versieren van de ringen met de verschillende materialen en zijn er prachtige paasringen gemaakt met volop ‘de lente’ daarin verwerkt. 

In de pauze hebben ze samen wat gedronken en lekkere paaskoekjes en paaschocolaatjes gegeten. Na anderhalf uur hard werken is de avond afgesloten met prachtige creaties en allemaal blije gezichten. Stichting MeeDoen wil graag haar vrijwilligers bedanken voor hun hulp bij deze activiteit. Iedereen heeft weer genoten.

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het reguliere aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met ons meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B, mail: info@meedoensenb.nl. Website: www.meedoensenb.nl.