Afbeelding

JO11-6 Winterkampioen 2017 5e klasse

Sport

Son en Breugel - 16 december j.l. kreeg JO11-6 alsnog de kans op de inhaaldag om winterkampioen te worden. Sommige spelers hadden gedroomd om kampioen te worden.

Door: De Razende Reporter (van SBC)

Die droom kon bij winst werkelijkheid worden. De KNVB beweerde dat het bij de kinderen van deze leeftijd niet om het winnen gaat maar om plezier. Dat is niet helemaal waar, het gaat om beiden, dat blijkt iedere week weer. Maar zonder plezier en inzet geen winst, krijgen ze iedere partij te horen. Eerste worden in een poule van 12 is niet makkelijk. Je moet behoorlijk wat teams onder je houden.

Keeper Mateo was deze wedstrijd weer alert en hield een paar belangrijke ballen van de gevaarlijke Zweedse aanvallers van DBS.
Karim is dit seizoen sterker geworden als centrale verdediger. Met zijn techniek en opbouwend vermogen hebben we veel wedstrijden gewonnen.
Cas(groot loopvermogen) en Rens(mooiste eigen goal van de competitie) verdedigen ook steeds beter en als ze voorin spelen maken ze ook nog goals.
Stijn (mister kluts) krijgt ieder blok mee en slingert zich vaak langs meerdere spelers. Scoort meestal van afstand.
Sem scoorde vorig seizoen veel goals maar moest in het begin van het seizoen wel wennen aan de betere verdedigers en keepers. De laatste vijf wedstrijden scoort hij weer meer, doordat hij met name zijn schot heeft verbeterd.
Tom is de allrounder van het team. Heeft zowel voor als achter veel progressie gemaakt. Een speler met inzicht.
Hugo heeft zich hoofdzakelijk verder ontwikkeld als rechtsbuiten speler met een geweldige voorzet.
Dan tot slot hebben we de laatste paar wedstrijden de gebroeders Williams (Jesse en Jemel) in ons team. Zij trainden al op woensdagen met ons mee dit seizoen en zijn mede hierdoor beter geworden. Jemel werd zelfs uitgenodigd om op maandagen mee te trainen met het selectieteam JO11-2.
De assistent-trainers Floris van Tits en Thomas Udo trainen dit team 2x per week samen met trainer/coach Erit van Fulpen. Bij wedstrijden heeft Briain Schellekens veelal als assistent-coach opgetreden.
Top gedaan allemaal! Iedereen is beter geworden, er is een duidelijke teamspirit, de opkomst bij trainingen is super, de inzet is prima en dit alles heeft geleid tot dit resultaat en de promotie naar de vierde klasse.
 

Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 13 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 16 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella