Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Human Total Care en Sonsport ondernemer van het Jaar 2017

Human Interest

Son en Breugel – Zaterdagavond 20 januari was het zover de verkiezing van de ondernemer van het jaar 2017. De verkiezing werd georganiseerd door de LionsClub Son en Breugel e.o. In een mooi aangeklede tent, op het kerkplein in Son en Breugel werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd met een drankje. Nadat iedereen aan tafel had plaatsgenomen werd de avond geopend door gastheer Remco Heeren.

De gasten werden getrakteerd op een heerlijk diner met muziek. Zij hadden hiervoor een kaartje gekocht, waarvan een gedeelte van de opbrengst naar enkele goede doelen gaat. Op deze avond waren dat Lisa Burm, een studente uit Breugel, zij zet zich in om Ghanese kinderen aan schoolspullen te helpen daarvoor kreeg zij 600 euro.
De gezamenlijke Sonse en Breugelse Kerken zorgen ieder jaar weer voor kerstpakketten voor dorpsgenoten die het iets minder breed hebben zij ontvingen 1200 euro.
SWZ Zonhove ontving 1000 euro voor het aanschaffen van materialen in de snoezelkamer een speciale therapiekamer voor bewoners op Zonhove.
Stichting Wensambulance Brabant zet zich in om mensen die terminaal zijn nog voor het laatst nog een keer naar een favoriete bestemming te brengen.
Stichting het Kempische Heideschaap, die dit jaar nog met heel veel schapen in Son en Breugel was ontving voor het aanleggen van de fundering van een nieuw te bouwen schaapskooi 2000 euro.
En voor de nieuwe speeltoestellen die Basisschool de Sonnewijzer op de nieuwe locatie van de school heeft kregen zij 3884 euro.

Rond de klok van 20.00 uur werden de bedrijfsfilms gepresenteerd aan de aanwezigen in de zaal.
Na het hoofdgerecht werd het tijd om de Startersprijs bekend te maken. Deze prijs werd uitgereikt door Remco Kuipéri van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Deze aanmoedigingsprijs ging naar Roel van Gemert en Emmeline Lokkart van 't Sons Bakhuys 

Daarna was het de eer aan Miranda Kampers voorzitter van de OVSB om de prijs bekend te maken van de Ondernemer van het Jaar 2017 van Son en Breugel.
De winnaar van Son en Breugel is geworden Arjen Brand en Danny Aarts van Sonsport Active Centre!

De bekendmaking van de winnaar van ondernemer van het jaar Ekkersrijt werd gedaan door Jan van Hapert voorzitter van de OVE. Hij maakte bekend dat dit Wim Huijbregts van Human Total Care is geworden.
Meer over de avond en alle winnaars in onze uitgave van woensdag 24 januari

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 13 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 16 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella