Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 1fff51
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

De witte klaproos

Son en Breugel / Eindhoven - De Stichting 18 september is op zoek gegaan naar een blijvend symbool. Iets om vrijheid te laten zien. En wat werd gevonden? Een bloem als symbool voor iedere dag dat men weer dankbaar kan genieten van de vrijheid. De witte klaproos. Deze klaproos is verwerkt in een polsbandje. De tekst op het polsbandje is 'Freedom' en de letter 'o' is vervangen door een afbeelding van een witte klaproos.

Het unieke polsbandje is op 6 juni 2019 geïntroduceerd als onderdeel van de D DAY 75 run. Het polsbandje werd uitgegeven aan de deelnemers; allemaal leden van de loopgroep Springbokken en Blixemsnel afkomstig uit Son en Eindhoven. De Britse bevrijder van Eindhoven en Son, Joe Cattini, werd de eerste drager van het polsbandje en sprak de woorden: 'Without Freedom there is nothing', toen hij op 17 januari 2019 het polsbandje op zijn 96e verjaardag in Lavenham (Engeland) in ontvangst nam.

Het bandje is nu ook voor u verkrijgbaar via de website van de Stichting 18 September en op het adres van DeMooiSonenBreugelKrant, Markt 2a in Son en Breugel.

De prijs van het polsbandje is 2 euro per stuk en drie stuks voor 5 euro, grotere afnames vanaf zestig stuks in overleg. Door uw aankoop steunt u de Stichting 18 September.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>