Logo mooisonenbreugel.nl
kaart coronavirus 31 maart   | Fotonummer: a92fc0
kaart coronavirus 31 maart (Foto: ©rivm.nl)
Coronavirus

Toename aantal sterfgevallen

Son en Breugel / Landelijk – De nieuwe cijfers van het RIVM van dinsdag 30 maart zijn bekendgemaakt. Nadat maandag 30 maart het aantal sterfgevallen (93) minder was als de dag daarvoor, is het aantal dit etmaal hoger geworden. In totaal zijn 175 overledenen te betreuren, waarmee het totaal op 1.039 uitkomt.

In de afgelopen 24 uur zijn 845 patiënten positief getest op COVID-19. In totaal komt het aantal positief geteste patiënten op 12.595, waarvan 3163 in Noord-Brabant wonen. Het werkelijk aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt.

Overzichtskaart
De coronakaart geeft vanaf dinsdag 31 maart het aantal opgenomen patiënten weer. Uit deze gegevens blijkt dat er 24 inwoners uit Son en Breugel in het ziekenhuis zijn opgenomen. Er zijn verschillende manieren om de verspreiding van COVID-19 in Nederland te laten zien. De beste data die er op dit moment zijn, zijn de ziekenhuisopnames per gemeente. Daarom vanaf vandaag op de kaart te zien het aantal opgenomen personen in het ziekenhuis. De verspreiding laat de woonplaats van de patiënten zien, is te lezen op de site van het RIVM.

Bron: RIVM.nl

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>