Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Noortje Smits neemt haar goodiebag in ontvangst</p>   | Fotonummer: 8ffb7a

Noortje Smits neemt haar goodiebag in ontvangst

(

Foto: MooiSonenBreugel

)
TIPSonenBreugel

Noortje Smits neemt goodiebag in ontvangst

Son en Breugel - Meepraten en meedenken is de kracht van burgerpanel TIPSonenBreugel. Lokale en actuele onderwerpen worden voorgelegd aan de burgerpanelleden en zij kunnen hun mening hierover geven. Het burgerpanel vormt een afspiegeling van de inwoners uit Son en Breugel.

Redacteur: Emmy Grit

Om een representatief beeld te krijgen van alle burgerpanelleden, was het belangrijk dat de doelgroep tussen 16 en 40 jaar vergroot zou worden. In de krant van 22 juli is hiervoor een oproep geplaatst en een leuke goodiebag in het vooruitzicht gesteld. Het burgerpanel TIPSonenBreugel is een anonieme raadpleging en de winnaar werd op basis van het e-mailadres door TOPOnderzoek, waar DeMooiSonenBreugelKrant mee samenwerkt, op de hoogte gesteld. Noortje Smits kwam als winnaar uit de bus en zij heeft vervolgens contact gelegd met de redactie. Onlangs heeft Noortje haar goodiebag in ontvangst genomen.

Wil jij meepraten/meedenken en jouw mening geven over de nieuwste vragenlijst? Het onderwerp betreft het organiseren van evenementen. Hoe kan de intocht van Sinterklaas op een veilige wijze georganiseerd worden? Kan de carnavalsoptocht veilig georganiseerd worden? Vind jij het een goed idee om een mondkapje te dragen tijdens carnaval? Welk advies geef jij carnavalsvereniging De Krutjesrapers met betrekking tot de bekendmaking van een nieuwe Prins? Maar ook: is een drive-inbioscoop een optie voor Son en Breugel? En als dit gerealiseerd kan worden, ga jij daar dan gebruik van maken? Vragen die op zoek zijn naar een antwoord en een mening.

Open link
Klik hier en vul de vragenlijst in. Je kunt je tevens gratis en anoniem aanmelden voor het burgerpanel TIPSonenBreugel. Periodiek ontvang je dan een vragenlijst over actuele lokale onderwerpen. Per vragenlijst bepaal je zelf of je je mening geeft.

Praat en denk mee en geef jouw mening!
Iedere mening telt, ook die van jou.

Meer berichten