KVB-lid Jannie Kollee neemt het paasstukje in ontvangst
KVB-lid Jannie Kollee neemt het paasstukje in ontvangst Foto: Katholieke Vrouwen Beweging

Leden van KVB ontvangen paasstukje

Algemeen

Son en Breugel - De activiteiten van de Katholieke Vrouwen Beweging liggen nu alweer heel wat maandjes stil. Ook dit jaar hebben de leden nog niet bij elkaar kunnen komen door de Covid-19 pandemie. De gezellige bijeenkomsten worden node gemist en eenieder verlangt weer om samen te kunnen komen in een van de zalen van café-restaurant De Zwaan.

De hoop is dat er na de vakantie weer wat mogelijk is, maar uiteraard is dat geheel afhankelijk van hoe de pandemie zich ontwikkelt en in hoeverre eenieder is ingeënt. Afhankelijk van de leeftijd zijn er leden die nu al twee keer, een keer of nog geen prik hebben gehad.

Om toch het contact met de leden te behouden en op de hoogte te blijven van het wel en wee van de dames, brengen de bestuursleden regelmatig even een bezoekje aan hun leden. Even een praatje aan de voordeur en natuurlijk komen ze dan ook niet met lege handen. Dit keer werd aan Bloemsierkunst Le Soleil gevraagd een mooi paasstukje te maken. Bestuursleden Carin Hulsen, Wilma Royackers, Truus Fransen en Helma Peters haalden de bloemstukjes 2 april op bij de bloemist en brachten ze dezelfde dag nog naar hun leden. De leden reageerden erg enthousiast en waren blij verrast met het bezoekje en het mooie paasstukje. Voor een beeldverslag kun je terecht op https://www.kvbsonenbreugel.nl.