De tekening is te downloaden op www.luckyduckrace.nl
De tekening is te downloaden op www.luckyduckrace.nl Foto: ©Lucky Duck Race

Win mooie prijzen bij kleurwedstrijd, eendentelwedstrijd en loterij

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Maak kans op mooie prijzen die te winnen zijn bij de kleurwedstrijd, eendentelwedstrijd en de loterij van de Lucky Duck Race. Zoals inmiddels bekend worden er geen gele eendjes losgelaten op de Dommel die gekoppeld zijn aan de verkochte loten van de Lucky Duck Race. Uit alle verkochte loten van dit jaar én vorig jaar wordt een trekking gedaan die op 24 april plaatsvindt en verricht wordt door notaris Heleen Vaarten.

Redacteur: Emmy Grit

Maar er zijn nog meer prijzen te winnen: dit jaar wordt er wederom een ‘eendentelwedstrijd’ gehouden. Al enkele weken staan er twee grote vazen in de etalage van ’t Sons Bakhuys die gevuld zijn met kleine gekleurde eendjes. Raad jij het juiste aantal? Dan maak je kans op leuke prijzen. In de winkel ligt een formulier waarop je je gegevens kunt noteren, en dat kun je dan deponeren in de daarvoor bestemde bus. Tot en met 17 april kun je nog meedoen met het raden van het aantal eendjes.

Kleurwedstrijd

Voor de jeugd wordt dit jaar ook weer een kleurwedstrijd gehouden. De kleurplaat is te vinden op www.luckyduckrace.nl onder de knop ‘kleurplaat’. Print de kleurplaat uit, kleur de tekening in, scan de kleurplaat en mail deze vervolgens naar info@luckyduckrace.nl. Tot uiterlijk zaterdag 17 april kunnen de tekeningen via mail ingestuurd worden. De drie mooiste kleurplaten maken kans op een leuk prijsje, waaronder een karikatuur-tekening van onze enige echte tekenaar Sandor Paulus.

Loten kopen
Wil je nog meedoen met de loterij? Er zijn nog een aantal loten te koop. De helft van elk lot, ter waarde van drie euro, komt ten goede van de clubkas van de verkopende verenigingen; dit jaar zijn dat het HOi-Huis, korfbalvereniging De Corridor, show- en dansvereniging Avanti, buurtvereniging Orionlaan, De Zonnebloem afdeling Son en Breugel, Bijna Thuis Huis Madelief, stichting Goud voor Oud, stichting MeeDoen Werkt, harmonie PHEV, volleybalclub Pieter Brueghel, buurtvereniging Gehurterbij en stichting Sun in Ghana. De loten zijn tevens verkrijgbaar bij boek- en kantoorhandel De Traverse, Duncan Bloemstylist, dierenarts Rob Peeters en digitaal via info@luckyduckrace.nl.

Bekendmakingen
Alle prijswinnaars worden in DeMooiSonenBreugelKrant van 28 april bekendgemaakt en op www.luckyduckrace.nl.

Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 12 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 15 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella