Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Foto’s

Na maanden weer gezellig DagToernooi bij TV Pieter Brueghel

Algemeen sport

Son en Breugel - Volle tennisbanen, druk terras en gezelligheid. Na maanden geen toernooien, was het op zaterdag 10 juli weer als vanouds. Zo’n zestig leden van Tennisvereniging Pieter Brueghel hebben hun talent laten zien tijdens het DagToernooi.

Geschreven door: Taís Lourinho da Silva
Fotograaf: Wil Feijen

De toernooicommissie van TV Pieter Brueghel is meteen aan de slag gegaan toen eind mei bleek dat het weer mogelijk was om een toernooi te organiseren. En met succes: “Het aantal inschrijvingen was overweldigend”, laat Bart Kleij, Toernooicommissie weten. “Binnen een mum van tijd was het aantal deelnemers dat mee kon doen aan het toernooi bereikt en hebben we helaas een groot aantal mensen moeten teleurstellen met een plekje op de reservelijst.”

Weer als vanouds
Alle 64 deelnemers die meededen, speelden drie verschillende wedstrijden van een uur, waardoor de banen én het terras van 11.00 uur tot 18.00 uur gevuld waren. “Het voelde weer als vanouds met verhitte wedstrijden, verrassende en minder verrassende uitslagen en vooral veel gezelligheid op en naast de baan”, gaat Bart verder. “Het was vooral mooi om te zien dat veel nieuwe leden ook meededen aan het toernooi en op die manier een goed beeld kregen van de Breugelse gezelligheid bij onze tennisvereniging.”

Volgend toernooi
Als de landelijke ontwikkelingen het toelaten, is het volgende toernooi bij de Breugelse tennisvereniging het ‘ACR Breugels Open Dubbel Toernooi’. Deze zal dan van 18 tot en met 26 september plaatsvinden. Inschrijvingen voor dit toernooi zijn geopend. Meer informatie is te vinden op www.tvpieterbrueghel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding