Een van de dansgroepen die in de prijzen viel tijdens de danswedstrijd
Een van de dansgroepen die in de prijzen viel tijdens de danswedstrijd Foto: Dédé Dance

Vier podiumplaatsen voor DéDé Dance bij danswedstrijd

Algemeen sport

Son en Breugel / Regio - Vier Démoteams van DéDé Dance sleepten viermaal een prijs binnen tijdens de danswedstrijd Shell We Dance Event die op zondag 22 mei werd gehouden in DéDé Dance in Theater De Schalm in Veldhoven.

Tijdens deze danswedstrijd deden zo’n 100 dansgroepen mee die het tegen elkaar opnamen in verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op onder andere choreografie, techniek en presentatie. In deze teams dansten ook Milou van Dura, Guusje Peeters, Aniek van Rijswijk, Amy den Tuinder en Lisa den Tuinder uit Son en Breugel mee. 

Extra bijzonder was de tweede prijs van het Démoteam D-Revolution. Zij dansten namelijk als eerste team in de geschiedenis van DéDé Dance mee in een hip-hop wedstrijd. Een bijzondere prestatie van dit team en hun coaches. 

Voor de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de vier Démoteams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hieraan mee en uiteindelijk bleven er vier groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. De leerlingen komen allemaal uit de verschillende locaties van DéDé Dance en trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démoteam-trainingen. Er is zelfs een trainingsweekend geweest om het hoogst haalbare eruit te krijgen.

Wil je meer info over DéDé Dance of de Démoteams? Kijk dan op www.dededance.nl of bel naar 040-2544052.