Namens Son en Breugel samen sterker nemen Patrick Wijns en Els Rooijakkers de cheque in ontvangst. vlnr Hans Waals, Rob Conijn, Patrick Wijns en Els Rooijakkers
Namens Son en Breugel samen sterker nemen Patrick Wijns en Els Rooijakkers de cheque in ontvangst. vlnr Hans Waals, Rob Conijn, Patrick Wijns en Els Rooijakkers Foto: Wil Feijen

Lionsclub steunt Son en Breugel samen sterker met extra donatie

Algemeen

Son en Breugel - Nadat de Lionsclub Son en Breugel vorig jaar al een cheque van € 500,- uitgereikt had aan Son en Breugel samen sterker, doneerden ze opnieuw een bijdrage. Deze cheque werd uitgereikt door de nieuwe president van de Lions Rob Conijn, samen met de voormalige president Hans Waals. Namens Son en Breugel samen sterker namen voorzitter Patrick Wijns en penningmeester Els Rooijakkers de cheque in ontvangst.

Gastredacteur: Lionsclub

“Het evenement Son en Breugel samen sterker was een gigantisch succes”, aldus Hans Waals, “en als Lionsclub hebben we enorm veel waardering voor het initiatief, doorzettingsvermogen, inzet en resultaat van Son en Breugel samen sterker, en alle mensen die hierbij betrokken zijn, in welke rol dan ook. Het bedrag is bedoeld voor het lokale zonnebrandproject. Son en Breugel samen sterker heeft op vele manieren voor verbinding gezorgd. 

Zonnebrandproject
Daarnaast was de opbrengst geweldig goed; alle opgehaalde gelden zijn of worden nog prima besteed aan de diverse vastgestelde goede doelen. Dit willen we graag onderschrijven door ook dit zonnebrandproject te ondersteunen”, aldus Hans. Patrick Wijns, voorzitter van Son en Breugel samen sterker: “Met het zonnebrandproject maken we kinderen op school bewust van het risico op huidkanker en leveren we hen ook echt bescherming. Met de opbrengst van het evenement waren we al van plan dit op de basisscholen te doen, en met extra donaties als deze kunnen we dit project zeker uitbreiden naar andere scholen en locaties, en voortzetten over een langere periode.”