Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Harmonie sluit jaar af met kerstconcert in de Sint-Genovevakerk

Algemeen

Son en Breugel - Op vrijdagavond 16 december sluit harmonie Pro Honore et Virtute het jaar muzikaal af met het kerstconcert ‘Christmas in Harmony’ in de Sint-Genovevakerk in Breugel. Maar liefst drie muziekgezelschappen van PHEV brengen u met een prachtig programma helemaal in de kerstsfeer.

Na hun geweldige afzonderlijke optredens op het schoolplein bij de Stoklandschool in september en tijdens het weekend van het ‘grand merci’ en het Dorpsconcert eind november, treden de opleidingsharmonie, de percussiegroep en de Malletgroep samen voor u op. De opleidingsharmonie speelt onder leiding van dirigente Marly Sengers zowel klassieke kerstnummers, als een meer modern kerstrepertoire.

Ook dirigent Marc Dufour zal u met de slagwerkers trakteren op een melodische kerst. Daarnaast staan enkele verrassende onderdelen, zoals een duet en enkele vertellingen op het programma. Kom in harmonie genieten van deze drie jeugdige orkesten. Het concert vangt aan om 20.00 uur. De toegang is gratis en we adviseren iedereen om zich warm aan te kleden. Harmonie Pro Honore et Virtute nodigt u allen van harte uit om te komen genieten op 16 december.