Jan en Lucy
Jan en Lucy Foto: ingezonden

Jeroen Dijsselbloem te gast in de ‘Oh, zit dat zo’-show

Algemeen

Niemand minder dan oud-dorpsgenoot - en sinds enige tijd burgemeester van Eindhoven - Jeroen Dijsselbloem is een van de gasten in de komende aflevering (woensdagavond 14 december tussen 20 en 22 uur). Daarnaast ontvouwt Maurice Peters al zijn plannen met het Dommelhuis, is boa Ronald van den Heuvel enthousiast over het eerste inloopspreekuur, maar minder over de klachten uit het bos. Met Chris Spooren blikken we terug op een lange staat van dienst binnen de lokale en provinciale politiek en diverse projecten in dienst van de gemeente. Met wethouder Steven Grevink lopen we door de eerste maanden van zijn wethouderschap, blikken terug en natuurlijk vooruit. Al met al genoeg voor Jan Achttienribbe en Lucy van de Wier om met hun gasten over te praten.

Een vol programma, maar wij laten ons ook nu graag verrassen door de actualiteit van het moment!

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wilt geven? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren?

Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren?

Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop).

Radio S&B… Uw lokale radiozender. 

De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!