Afbeelding
Foto: Radio S&B

Een buitenlandse gast en prijsvraag in de ‘Oh, zit dat zo’-show

Algemeen

Son en Breugel - In de uitzending van woensdagavond praat Watergraaf De Ridder ons bij over de betekenis van het waterschap en de komende verkiezingen. Martien Merks (VVD) vertelt verder over de plannen in het centrum. Onze voormalige dorpsgenoot Erwin Straalman (Bloemboetiek Hanneke) is in de studio om te praten over hun bloemrijke avontuur in ‘Les jardins de Kerfouler’ in het Franse Bretagne. Als extra mogen we een door beiden gesigneerd exemplaar verloten van het prachtige fotoboek dat over hun project is gemaakt.

Er zitten nog een paar onderwerpen, en dus gasten, in de pijplijn, en er wordt hard gewerkt om ook die voor de microfoon te krijgen. Want zoals bij elke uitzending laten wij ons graag verrassen door de actualiteit van het moment!

En wij… dat zijn de presentatoren Lucy van de Wier en Han Muller.

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wilt geven? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons ‘illustere gezelschap’, waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname.

Programma luisteren?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (‘luister live’-knop).

Radio S&B… Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!