De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Energie, water en natuur deze week in de “Oh, zit dat zo”-show !

Algemeen

Son en Breugel - Wethouder Steven Grevink over het CMD, Marianne Wagemans (SonEnergie) over het Energie café en de wijk ’t Zand, Lonneke van Soest en Sven van Heck over hun passie voor de natuur, wethouder Jan Boersma over het project afkoppeling regenwater en nog meer water met Pieter Hiemstra van Brabant Water. We hopen ook meer te weten te komen over onze eigen economische schatkamer, namelijk Ekkersrijt. 

Bovendien maken we de winnaar / winnares bekend van het prachtige boek “Les jardins de Kerfouler” van onze voormalige dorpsgenoten Hanneke van Nuland en Erwin Straalman. Maar zoals bij elke uitzending laten wij ons graag verrassen door de actualiteit van het moment ! En wij..dat zijn de presentatoren Jan Achttienribbe en Han Muller.

Heeft u ook een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wilt geven ? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren ?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen ? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen ? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen “microfoonvrees” hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons “illustere gezelschap” waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname !.

Programma luisteren ?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (“luister Live” knop).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.  De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag !