Afbeelding

Informatiebijeenkomst toekomst Eindhoven Airport na 2020

Politiek

In december 2017 plaatsten wij een artikel over het vliegverkeer boven onze gemeente onder de kop: 'Worden wij ook geschiphold? Groei Eindhoven Airport.' Een actueel thema zo blijkt met nog steeds, met vele invalshoeken.

Het vliegberaad moet minder (BVM2) organiseert op zaterdag 10 maart, om 11.00 uur een informatiebijeenkomst in De Leenhoef in Knegsel, bedoeld voor de regionale politiek en voor een groot publiek, over de toekomst van Eindhoven Airport na 2020.

Sprekers onder andere zijn: Paul Peeters over de onhoudbaarheid van het recreatieve vliegen vanwege het klimaat en Joris Melkert over de ontwikkelingen van de vliegtuigtechniek. Beide zijn op hun gebied gerenommeerde deskundigen. Verder zal Tweede Kamerlid Suzanne Kröger (Groen Links) spreken over de landelijke ontwikkelingen en de Eerselse wethouder Liesbeth Sjouw (D66), die bij de Uitvoeringstafel betrokken is over het lopende proces na 2020. U bent van harte welkom. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor vragen, het programma of nadere informatie kunt u contact opnemen met beraadvlieghindermoetminder@gmail.com