Sfeerbeeld van een eerder gehouden  driebandenkampioenschap
Sfeerbeeld van een eerder gehouden driebandenkampioenschap Foto: Wil Feijen

Driebandenkampioenschap Son en Breugel 2023

Sport sport

Son en Breugel - Na enkele jaren met coronamaatregelen organiseren we nu weer met een gerust hart het Driebandenkampioenschap Son en Breugel.

Van maandag 6 t/m zaterdag 18 maart 2023 wordt er weer gestreden op het groene laken in de zaal van café-restaurant De Zwaan, Markt 9 in Son en Breugel. Afhankelijk van het speelgemiddelde van de deelnemers zal worden gespeeld in een A- en een B-poule. In de 1e en 2e ronde zal worden gespeeld in een poulesysteem. Het knock-outsysteem wordt toegepast vanaf de finalerondes.

Inschrijving voor dit kampioenschap kan vanaf maandag 6 februari tot en met woensdag 22 februari bij café-restaurant De Zwaan en sporthal De Bongerd middels invulling van het inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld à € 15,00 per deelnemer.

De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname aan het toernooi; er kunnen maximaal 80 deelnemers meedoen. De loting wordt op woensdag 22 februari om 20.30 uur in café-restaurant De Zwaan verricht. Middels het programmaboekje zullen de deelnemers op de hoogte worden gesteld wanneer en tegen wie er in de eerste ronde gespeeld gaat worden. 

De speelschema’s worden zowel in café-restaurant De Zwaan, sporthal De Bongerd als op onze site www.driebandensonenbreugel.nl gepubliceerd. Het verloop van alle wedstrijden, zowel de uitslagen als de standen, zullen per dag eveneens op de aangegeven site worden gepubliceerd.

Uiteraard is het voor een gezellig verloop van dit toernooi van groot belang dat zowel supporters van de deelnemers als biljartliefhebbers acte de présence geven.  De zaal zal als een echte biljartarena worden ingericht en iedereen kan onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de wedstrijden.

De organisatie wenst alle deelnemers veel en sportief succes en de toeschouwers veel kijkplezier.