Afbeelding

Pannenkoekenfeest bij scouting Dutmella

Verenigingen

Het is bijna zover, ook dit jaar organiseren de Verkensters het Pannenkoekenfeest. Het zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni op de tijdelijke blokhut. Dit is een financiële actie om het zomerkamp van 2017 te bekostigen.

De Verkensters van scouting Dutmella zouden het gezellig vinden als u met zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen onbeperkt pannenkoeken komt eten voor €7,50! Hiervoor krijgt u een soepje als voorgerecht, pannenkoeken als maagvuller en een verrassingstoetje om het feestje af te sluiten. Limonade, koffie en thee zijn inbegrepen. Voor fris en bier vragen zij een kleine vergoeding.

Het pannenkoekenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsor Peak's Free From.
Peak's levert pannenkoekenmix die vrij is van gluten. Als je een allergie hebt, kun je dus toch van dit feestje genieten! Mocht je een allergie hebben, geef het dan door bij de inschrijving (ook als het glutenallergie betreft), dan kijkt de organisatie of ze er rekening mee kunnen houden.
U kunt zich op www.dutmella.nl/pannenkoeken inschrijven voor één van de bloktijden: 12:15 uur tot 13:15 uur / 18:00 uur tot 19:00 uur. Na deze inschrijving krijgt u een mail met informatie over uw reservering en de betaling. De reservering is pas definitief wanneer het geld overgemaakt is.
Meedoen zonder aanmelden kan uiteraard ook, u betaald dan €8,50 per persoon (gezien de inkopen heeft dit echter niet de voorkeur).
Dutmella ziet u graag, in zeer grote getale, op 17 juni in één van de "shifts"!
De Verkensters van Scouting Dutmella