Afbeelding
Foto:

Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Dit paasweekend kan jong en oud deelnemen aan de paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel. Op zaterdag 16 april moet je zeker door ons mooie centrum wandelen en goed rondkijken.

WIN MOOIE PRIJZEN MET HET LETTERSPEL
In de etalages of voor het raam van verschillende ondernemers aan de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadshuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en Heistraat hangen zaterdag 16 april posters met een ei en daarin een letter. De letters hebben allen ook een uniek cijfer. Zet de letters in de juiste volgorde en dan vormen zij een gezegde in het Son en Breugels Dialect. Het spreekwoord heeft alles met Pasen te maken. Met het juiste spreekwoord maak je kans op fantastische prijzen.

ZOEK DE LETTERS 
Bij 26 ondernemers in het centrum van Son en Breugel hangen posters tegen het raam, je hoeft dus niet naar binnen, alle posters zijn zichtbaar vanaf de straat. Elke poster is voorzien van een letter en een cijfer. Het cijfer bepaalt de positie van de letter. Dus de letter met het cijfer 1 is de eerste letter van de zin die de oplossing is. Zo bepaalt dus het cijfer de positie van de 26 letters die er in totaal zijn. Als je denkt dat je alle letters hebt gevonden zet dan de letters op de juiste positie in de vakken van dit formulier.

OPLOSSING
De oplossing kan ingevuld worden op een speciaal formulier. Deze vind je in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 13 april maar is ook te downloaden door op deze link te klikken Link naar PDF bestand

Wanneer je alle letters hebt verzameld en de gezegde hebt gevonden, kun je de oplossing mailen naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl of in de brievenbus doen bij het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant aan de Boslaan 2a in Son en Breugel. Doet dit wel voor vrijdag 22 april. Inzendingen die daarna worden ingeleverd doen niet mee.

PRIJZEN
Er zijn 32 mooie prijzen te winnen met het letterspel, zoals:
Surprise cadeau, waardebonnen van 15, 25 en 30 euro, een klein model BBQ, een prachtige bloempot, wijnpakket, lunch voor twee personen, een hippe tas, zonnebril, reis föhn, Gourmetschotel voor 4 personen, heerlijke spareribs, mousserende wijn.

En natuurlijk ÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN BIJ DE JUMBO in Son en Breugel