Afbeelding
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel

“Oh, zit dat zo”-show een diversiteit aan gasten en meningen

Algemeen

Son en Breugel - In de show ontvangen Lucy van de Wier en Jan Achttienribbe de volgende gasten: Marinanne Wagemans met het laatste nieuws over het Energieloket, Rob Dijkstra over de ballonhal in Breugel, Albert Merks vertelt de historie van het “vrieshuisje” en Henk Hutten (Stichting Erfgoed) over de parachutes in het dorp en de parachutisten. Voorzitter Jan de Lange (Platform chronisch zieken en gehandicapten) vertelt hoe het staat met de toegankelijkheid van onze Son en Breugelse gebouwen.

Een vol programma, maar ook nu laten wij ons graag verrassen door de actualiteit van het moment !

Heeft u een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wil geven ? Mail uitgebreide info met uw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact op.

Misschien wilt u zelf ons programma mee presenteren ?
Waardeert u de wijze waarop wij het lokale nieuws voor het voetlicht brengen ? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen ? Wij zijn op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen “microfoonvrees” hebben. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot ons “illustere gezelschap” waarna we samen de studio ingaan voor een proefopname !.

Programma luisteren en/of terugluisteren ?
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl (“luister Live” knop).
Radio S&B…. Uw lokale radiozender. 

De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag !