Commissaris van de Koning in Noord-Brabant Ina Adema toen zij te gast was bij de gemeenteraad van Son en Breugel om de profielschets van de nieuwe burgmeester in ontvangst te nemen.
Commissaris van de Koning in Noord-Brabant Ina Adema toen zij te gast was bij de gemeenteraad van Son en Breugel om de profielschets van de nieuwe burgmeester in ontvangst te nemen. Foto: MooiSonenBreugel

Bijzondere gast in ‘Oh, zit dat zo’-show

Algemeen

Son en Breugel - Vanavond woensdag 1 maart vanaf 20.00 uur luistert u natuurlijk weer naar her actualiteitenprogramma van Radio S&B.
In deze uitzending spreken Lucy van de Wier en Jan Achttienribbe met de commissaris van de Koning van Noord-Brabant, mevrouw Ina Adema; zij komt om half negen aan het woord, ondermeer over het belang van de naderende verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Verder in deze uitzending onder anderen wethouder Jelle de Jong met een terugblik

op de bijeenkomst over de ‘schaalsprong’ en de gevolgen hiervan op veel terreinen.

Paul Gielis en Kees van der Woude van het Sons Kamerkoor nemen u mee in de wondere wereld van de Bachkoralen. De goede drinkwaterkwaliteit in Son wordt besproken met Pieter Hoekstra van Brabant Water. En we zijn erg benieuwd naar onze Oekraïense vluchtelingen in ons dorp; hoe gaat het met hen een jaar na de inval door Rusland?

Het belooft weer een boeiende uitzending te worden, en de actualiteit kan ons uiteraard nog verrassen. Luisteren en terugluisteren kan zeker. U vindt Radio S&B via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (radio), KPN 1109 en T-Mobile (kanaal 2188). Maar het kan natuurlijk ook via www.radiosenb.nl (‘luister-live’-knop).

Radio S&B… Uw lokale radiozender. 

De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!