Scouting Mgr. Bekkersgroep
Scouting Mgr. Bekkersgroep Foto: Alessandra

Kennismakingsactiviteit bij scouting Mgr. Bekkersgroep

Algemeen

Son en Breugel - Op zaterdag 7 oktober was de kennismakingsactiviteit via Sjors Sportief bij scouting Mgr. Bekkersgroep in Son. Het thema voor deze ochtend was primitief koken. De kinderen konden broodjes bakken boven het vuur aan een stok, en frikandellen of hamburgers in het vuur klaarmaken, en deze vervolgens met een broodje opeten. Ook konden ze stukjes appel verwarmen in het vuur en daarna lekker opsmikkelen met een beetje kaneel erop. 

Maar liefst negen nieuwe kinderen zijn op deze mooie, zonnige ochtend komen kijken. Super leuk dat er zoveel kinderen wilden komen kennismaken met ons!

Heb je deze kennismakingsactiviteit gemist en wil je alsnog graag eens een kijkje komen nemen, dan ben je altijd welkom. Kinderen van 7 t/m 10 jaar kunnen op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen bij de Welpen en kinderen van 11 t/m 15 jaar op zaterdagen tussen 13.30 en 16.30 uur bij de Scouts.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe hobby of wil je je graag als vrijwilliger inzetten voor onze scouting, ook dan ben je van harte welkom! Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die ons onder andere willen helpen met het begeleiden van de kinderen. Heb je interesse of wil je graag eens komen kennismaken, neem dan contact op met info@mgrbekkersgroep.nl..


Scouting Mgr. Bekkersgroep
Scouting Mgr. Bekkersgroep
Scouting Mgr. Bekkersgroep
Scouting Mgr. Bekkersgroep