Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 4c2f4d
Foto: Wil Feijen
Foto's Jeugd

Kids Survival Day weer een groot succes

Son en Breugel - De zesde editie van de Kids Survival Day werd gehouden op zaterdag 5 oktober. De weergoden waren scouting Mgr. Bekkersgroep goed gezind. Ondanks alle voorspellingen was het de hele dag droog en was het met ongeveer vijftig bezoekers een leuke, gezellige en succesvolle dag.

Tijdens de Kids Survival Day waren alle jongens en meisjes uit Son en Breugel welkom om de uitdaging aan te gaan en de grenzen te verlengen. Lekker buiten spelen, creatief zijn en samenwerken stond daarbij centraal.

Het Oranjeveld stond vol met allerlei leuke activiteiten. Na de spellenkaart gehaald te hebben bij de centrale post kon de dag beginnen. De kinderen konden daarmee een eigen sleutelhanger knopen, een eigen spijkerschilderij maken en lekker losgaan op het springkussen.

Bij scouting hoort natuurlijk ook een vuurtje stoken en dat konden de bezoekers dan ook zelf doen op de luciferbaan. Het vuur kon ook gebruikt worden voor het bakken van een lekker broodje. De echte durfals konden lekker vliegen over het veld met de kabelbaan.

Heb je de Kids Survival Day gemist of heb je er geen genoeg van gekregen? Kom dan een aantal keer vrijblijvend bij scouting Mgr. Bekkersgroep kijken. Kijk daarvoor op www.mgrbekkersgroep.nl.

Meer berichten