Afbeelding

Wintermarkt bij Thermae Son succesvol

Algemeen

Een vol parkeerterrein bij Thermae Son en ver daarbuiten vele geparkeerde auto's. Reden: de Wintermarkt, mede georganiseerd door marketing manager Ankie van de Laak van Thermae Son.

Door: Henriette van Berkel

Dit jaar stond de avond in het teken van ambachtelijke bedrijfjes uit de regio en het aanbod was dan ook zeer divers .Een 50-tal standhouders was aanwezig met kleding, lingerie,(handgemaakte) sieraden, tassen, delicatessen, mode- en woonaccessoires. Ook veel creativiteit werd getoond in de vorm van mozaïek maken, viltcreaties en wat te denken van vogeltaarten. Een lust voor ons oog, maar nog meer voor de eetlust van de vogeltjes in onze tuinen.
De Kerstsfeer werd verzorgd door de zang van een dameskoor uit Mariahout dat kerstliederen ten gehore bracht. Een mooie manier om de bezoekers in de juiste stemming te brengen.
De diverse stands boden, naast het algemene aanbod, ook een grote variatie aan kerstcadeaus in alle prijsklassen. En op culinair gebied was er een ruim aanbod: wijnen, bonbons en gebak en uiteraard was alles ook te proeven. De avond bood voor ieder wat wils en de belangstelling was overweldigend te noemen.
Zo'n 400 bezoekers uit onze regio hebben genoten van deze avond uit, evenals de standhouders die erg enthousiast waren na afloop. Vooral de sfeer werd als bijzonder prettig ervaren. De organisatie kan terugkijken op een succesvolle avond en gaat zich alweer buigen op een voorjaarseditie. Want dat deze formule aansluit bij het publiek is wel duidelijk gezien de positieve geluiden van alle betrokkenen.

Afbeelding
Afbeelding